Ballem la Veu

 

“Hi ha d’haver un altre manera de viure” Joan Dausà

 

Ballem la veu és un taller dissenyat per dones de qualsevol edat, per entregar-lis eines que ajudin a restablir el benestar propi amb el propi cos.

Seguirem el circuit d’activació dels xacres principals a través del moviment i la veu. L’objectiu és compartir informació de valor que permeti a les participants tenir recursos per l’apoderament personal a través del seu cos i la seva veu.

Les coordinadores guien els moviments per treballar els diferents centres d’energia, acompanyem els moviments amb sons i vocals relacionades. En acabar el moviment tot el cos es troba obert i disposat a Resonar i podem cantar cançons triades per l’ocasió. El resultat sempre és impactant. Per què volem ballar la veu?

La veu és un instrument únic i irrepetible, depèn de les característiques físiques amb les que neix cada persona i alhora és la pura i íntima expressió de cada ésser; qui canta exposa la seva vida en la seva veu.  Hi ha una relación inseparable entre Veu, Intelecte, Emoció i Cos.

Cantar pot ser una de les tasques més difícils i compromeses a què ens enfrontem: l’autocrítica, la por a el fracàs, la vergonya, la timidesa són algunes de les causes més freqüents de l’silenci de moltes veus.

 


 

Fitxa Ballem la Veu Generica

(documento .pdf, ca. 550 kB)

 

Dossier Ballem la veu

(documento .pdf, ca. 720 kB)

 

 

Skip to content